Overig

Zo steel jij de show op een beurs of evenement

Story Highlights
  • Vergeet een mooie beursbalie niet
  • Zorg dat je logo in beeld komt
  • Een fraaie presentatiewand

Wil jij de show stelen op de beurs of een zakelijk evenement? Er zijn talrijke ideeën om jouw bedrijf te presenteren en extra op te vallen. We hebben een aantal middelen die bezoekers trekken uitgelicht. Met deze tips weet jij zeker dat een volgende beurs een groot succes wordt!

Opvallende en duurzame presentatiewand

Zorg dat je al vanaf een afstandje gespot wordt met behulp van een presentatiewand. Naarmate de tijd verstrijkt is een presentatiewand goedkoop. Dit komt omdat je ook losse prints kunt bestellen. Als je eenmaal het frame hebt, kun je dus regelmatig van prints veranderen. De prints worden full color bedrukt met een ontwerp naar keuze. Een presentatiewand is verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo kun je zelf kiezen welk formaat het beste bij jouw stand past. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verlichting toe te voegen voor extra exposure. Een presentatiewand wordt geleverd in een handige rolkoffer. Hierdoor kun je de wand eenvoudig meenemen naar verschillende evenementen.

Maak je stand compleet met een beursbalie

Heet bezoekers welkom in jouw stand met behulp van een beursbalie. Deze balie maakt jouw stand met presentatiewand compleet en zorgt voor een professionele uitstraling. Met een beursbalie is het voor bezoekers duidelijk waar ze informatie kunnen aanvragen. De balies zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals recht, gebogen en rond. Daarnaast kun je ze bedrukken met een eigen huisstijl bedrukking. Deze kun je ook wisselen per evenement omdat je losse prints kunt bestellen. Zorg er ook voor dat alle medewerkers in jouw stand hetzelfde gekleed zijn. Dit zorgt voor een eenheid. Hierdoor is het voor de bezoeker direct duidelijk wie ze aan kunnen spreken. Daarnaast ziet het er ook professioneel uit. 

Jouw logo in beeld bij de netwerkborrel

Bij een beurs of zakelijk evenement hoort natuurlijk ook netwerken. Dit gaat meestal gepaard met een hapje en een drankje. Tijdens het presenteren hiervan kun je gebruik maken van divers presentatie drukwerk. Uiteraard bedrukt met jouw logo. Denk aan vetvrij papier om etenswaren op te presenteren of bierviltjes. Een ander voorbeeld zijn rondellen die je op de voet van een glas kunt leggen. Hiermee maak je niet alleen reclame voor jouw organisatie. Het zorgt tevens voor een stukje merkbekendheid. 

Welke presentatiemiddelen gebruik jij om op te vallen op een beurs?

Gerelateerde artikelen

Back to top button