Huis

Zwarte trapleuningen voor een stijlvol interieur

Story Highlights
  • Zwarte accenten zijn erg populair
  • In verschillende modellen en lengtes
  • Kies voor degelijk materiaal, bijvoorbeeld RVS

Zwarte accenten in huis zijn razend populair. Met een zwarte trapleuning geef je ook je trappenhuis direct een moderne look. Het vervangen van je oude trapleuningen is echt een fluitje van een cent! In dit artikel nemen we je graag mee in het traject van zwarte trapleuningen kopen tot aan het monteren!

Trapleuning zwart in vele modellen en lengtes

Zwarte trapleuningen kun je in allerlei soorten en maten kopen. Je kunt kiezen voor een traditionele ronde zwarte trapleuning, maar ook voor een strakke vierkante of rechthoekige zwarte trapleuning. Welke vorm je ook kiest, ze liggen allemaal lekker in de hand en zorgen voor een stevige grip. Kies jouw favoriete model met bijbehorende leuningdragers: de keuze is reuze.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zwarte trapleuning?

Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden bij het uitzoeken van een trapleuning is het materiaal. Een trapleuning van een degelijk materiaal, zoals RVS, zorgt voor een lange levensduur zodat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe leuning. Je kunt natuurlijk ook een houten trapleuning zwart schilderen, maar RVS is kwalitatiever en gaat veel langer mee.

Zwarte roestvast stalen trapleuningen zijn voorzien van een zwarte coating. Zorg ervoor dat je trapleuning is afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Kies bij voorkeur voor een coating met fijnstructuur: dit geeft een afgewerkte en industriële uitstraling aan de leuning. Een gladde coating ziet er namelijk een stuk minder luxe uit en is veel meer vatbaar voor krassen.

Monteer zelf je nieuwe zwarte leuning

Het inmeten en monteren van een trapleuning is helemaal niet moeilijk en kun je heel gemakkelijk zelf doen, ook als je twee linkerhanden hebt. Dat bespaart weer geld en moeite om een klusjesman in te huren. Nog een voordeel hiervan is dat je direct zelf ermee aan de slag kunt gaan, zodat je nieuwe leuningen binnen no time gemonteerd zijn.

Goedkope traprenovatie met zwarte leuning

Wil je je interieur onder handen nemen zonder handen vol geld kwijt te zijn aan een nieuwe inrichting? Met simpelweg een nieuwe moderne zwarte trapleuning krijgt jouw trappenhuis direct een te gekke metamorfose! Je hebt dus helemaal geen dure traprenovatie nodig om je hal om te toveren tot een stijlvolle ruimte. Kun jij nu ook niet meer wachten om jouw trap te upgraden?

Gerelateerde artikelen

Back to top button