OverigTrends

Alles over de Samsung S22 modellen

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe telefoons. De Samsung S22 modellen staan dan ook in de wachtkamer om gepresenteerd te worden. Naar verwachting gaat deze aankondiging in de eerste maanden van 2022 zijn. Maar, we weten er nu natuurlijk ook al het een en het ander van. Zo weten we dat er drie modellen uitkomen van de Samsung S22 kopen bij T-Mobile. Wij vertellen je uiteraard meer over deze telefoons!

Verschillende Samsung Galaxy S22 modellen

Volgens de geruchten werkt Samsung aan drie nieuwe, S22 modellen. Dit zijn de Samsung Galaxy S22, de S22 Plus en de S22 Ultra. Dit zijn de opvolgers op de S21 modellen van Samsung en dit zijn geen grote veranderingen. Ook is het toestel natuurlijk weer voorzien van de 5G mogelijkheid.

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S22

In het ontwerp van de nieuwe telefoons zet Samsung dit keer geen grote stap ten opzichte van de S21. De smartphone gaat qua uiterlijk op veel fronten hetzelfde zijn als zijn voorganger. De behuizing wordt nogmaals van kunststof gemaakt. Het zorgt ervoor dat de smartphone erg licht en handzaam maakt, maar het voelt minder luxe aan. Naar verluidt wordt de S22 water- en stofdicht. Daarnaast zal er geen koptelefoonpoort te vinden zijn en kun je de telefoon verwachten in meerdere kleuren. Op de achterkant van de telefoon wordt uiteraard de camera geplaatst. Er zit een mooi afgewerkt camera-plateau met drie lenzen en een flitser. De camera’s steken een klein stukje uit, waardoor je de telefoon niet plat op tafel kunt gaan leggen.

Een verbeterd scherm

Veel Samsung telefoon hebben de afgelopen jaren een mooi amoled-scherm gehad. De S22 gaat deze trend voortzetten, maar de kleuren en de helderheid zal nog een stukje verbeterd worden in vergelijking met de S21-reeks. Het scherm zal een verversingssnelheid van 120Hz krijgen. Het gerucht gaat dat de selfiecamera achter het scherm geplaatst wordt. Hierdoor wordt hij minder zichtbaar. Dit herkennen we van de Samsung Galaxy Z Fold 3. 

Specificaties

Qua specificaties gaat de telefoon goed vooruit. Er wordt een nieuwe Exynos-processor of een nieuwe Qualcomm processor verwacht. De chip voor de Nederlandse nieuwe smartphone is nog niet bekend. De afgelopen jaren kiest Samsung altijd voor twee verschillende processors voor de duurdere S-modellen. 

Het geheugen van de Galaxy S22 modellen zullen ten opzichte van zijn voorganger niet veranderen. Het werkgeheugen zal beschikken over minimaal 8GB en het opslaggeheugen van minstens 128GB. Voor de S21 modellen is er ook een 256GB telefoon te koop. Naar verwachting komt deze ook voor de S22 modellen. Een groot geheugen kan belangrijk worden, aangezien het er alle schijn naar heeft dat er geen mogelijkheid komt om extra geheugen toe te voegen. Dit komt doordat er geen micro-sd-kaart ruimte in komt.

Telefoon accessoires voor de Galaxy S22

Een nieuwe telefoon vraagt natuurlijk ook om nieuwe telefoon accessoires. Er komen met de telefoon naar verwachting geen nieuwe accessoires uit, maar draadloze oortjes zullen wel belangrijk worden. Er is namelijk, zoals eerder aangegeven, geen koptelefoonpoort in het nieuwe model gemaakt. Als je muziek wilt luisteren, is een draadloze koptelefoon of draadloze oortjes de uitkomst. Andere telefoon accessoires die je kunt gebruiken liggen natuurlijk voor de hand. Een goede screenprotector zal je telefoon beter beschermen tegen krassen en een goed hoesje heb je nodig mocht je de telefoon laten vallen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button