Top 5

De 5 voordelen van Philips HUE spots

Story Highlights
  • Uitstekende lichtverspreiding met de HUE spots
  • Houden ruimtes strak en modern
  • Met Philips haal je kwaliteit in huis

Philips HUE spots zijn zonder enige twijfel dé LED spots als het gaat om smart verlichting. Aan het gebruik van deze spots kleven een groot aantal voordelen. De bediening van deze spots is buitengewoon gemakkelijk, zoals geen enkele andere verlichtingssoort in staat is om het licht zo goed over de ruimte te verdelen.  Bovendien weet je dat je met Philips verlichting de beste verlichting in huis haalt. We zetten die voordelen hier graag voor je op een rij.

Philips staat voor kwaliteit

Als je kiest voor Philips HUE spots, dan kies je voor kwaliteit. Op het gebied van verlichting is Philips leidend als het gaat om kwaliteit. Philips is bovendien voorloper en gebruikt smart technologie waardoor het je echt gemakkelijker gemaakt wordt en je bijvoorbeeld de verlichting op verschillende manieren kunt bedienen. Dat kun je bijvoorbeeld doen via een speciale app op je smartphone. Je kunt echter ook werken met verschillende digitale assistenten, bijvoorbeeld met Alexa en Google Home. De Philips HUE spots kun je uiteraard ook bedienen met de aan- en uitschakelaar of met een dimmer.

De spots zijn ingebouwd

Een ander groot voordeel van Philips HUE spots is dat ze ingebouwd zijn. De spots hangen niet en daardoor verstoren de spots de ruimte niet. Daardoor houd je met deze spots van Philips elke ruimte strak en modern.

Betere lichtverspreiding

Het is een gegeven dat je door te kiezen voor de HUE spots van Philips, je kiest voor een veel betere lichtverspreiding. Waar je deze spots ook mee vergelijkt, geen enkele andere soort verlichting is in staat om het licht zo goed te verspreiden.

Snelle montage

Er is verlichting beschikbaar die kwalitatief ook goed is en waaraan je jarenlang plezier kunt hebben, probleem is dan echter de montage. In veel gevallen is het behoorlijk lastig om de verlichting op de juiste wijze te monteren. Dat is bij Philips HUE spots dus niet het geval. Die monteer je namelijk snel en daar hoeft verder geen elektricien aan te pas te komen.

Draaien van de spots

Het grote voordeel van Philips HUE spots is dat ze beschikken over een stralingshoek van 45 graden. Behalve dat je zo de lichtsterkte optimaal benut, kun je de positie van de verlichting steeds aanpassen naar jouw specifieke wensen. Neem nou de HUE GU10 white ambiance. Deze spots zijn voorzien van een HUE GU10 fitting. Dat betekent dat ze de beschikking hebben over een steekvoet, waarmee je de spotjes vast kunt draaien. Overigens staat 10 voor de afstand tussen de steekvoeten, die is namelijk 10 millimeter. Het moge duidelijk zijn dat de white ambiance spots van Philip spots zijn die wit licht bieden. Vergeet echter niet dat ze verschillende soorten wit licht kunnen geven. Er bestaat immers verschil tussen warm wit licht en helder wit licht. Daarnaast vind je bij Philips ook talloze spots die gekleurd licht bieden. Daardoor zou je de veelzijdigheid en de verschillende mogelijkheden die je hebt met deze Philips HUE spots wel het zesde voordeel van het gebruik van deze spots kunnen noemen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button