Fashion

De belangrijkste modetrends van 2022!

Het is alweer bijna zomer, en dat betekent dat er ook nieuwe modetrends aankomen! Alle winterse, dikke kleding mag weer in de kast gehangen worden, en de nieuwe, zomerse kleding kan weer gekocht worden. De zomer is altijd het seizoen om je fashionable te kleden, aangezien het festivalseizoen er ook weer aankomt! Ga bijvoorbeeld voor leuke, zomerse kleuren met de nieuwe collectie van Nukus! In dit blogbericht vertellen we je graag de modetrends die je kunt verwachten voor 2022!

Felle kleuren voor een zomerse uitstraling

Een van de trends die we de laatste jaren eigenlijk al steeds meer terug zien komen, zijn de felle kleuren. Het is tegenwoordig helemaal niet gek om een jurk in felle kleuren te dragen. Je kunt ervoor kiezen om effen kleuren te dragen, maar je kunt ze nog leuker combineren. Kies bijvoorbeeld voor een jurk met meerdere kleuren van Summum Woman. Je kunt erg leuk een bloemetjes jurk combineren met een tasje van een felle, effen kleur. Hoe kleurrijker de outfit is, hoe mooier het eindresultaat!

De flair broek is nog steeds hot!

Dacht jij dat de flair broek alweer uit de mode was? Dan heb je het mis! Ook deze zomer kun je stralen in een mooie flair broek. Combineer deze met een buiktruitje en je outfit is helemaal aan! De flair broek draag je natuurlijk niet met 30 graden, dan is een leuk rokje natuurlijk voldoende. Maar op de wat koudere zomerse dagen is een flair broek perfect. Mooie sneakers eronder en een kleurrijk topje maakt het helemaal af!

De nieuwe kleur voor deze zomer!

De nieuwste trendkleur voor de zomer van 2022 is overduidelijk de boterachtige gele kleur. We zagen deze nieuwe, zomerse kleur al terug in verschillende shows, van onder andere Prada en Emilio Pucci. Hoewel het boterachtige niet heel fel is, wordt een all yellow outfit zeker een leuke trend voor de zomer! Ga er dan ook zeker niet van schrikken als je deze kleur steeds meer terug ziet komen in de outfits van de zomer!

Een leuke strand hoed is perfect!

Tot slot wil je natuurlijk ook kunnen flaneren op het strand. Hiervoor is de grote strand hoed natuurlijk een must have! Deze kun je perfect combineren met mooie slippers. Een mooi badpak met gaten aantrekken en je strand outfit is helemaal compleet. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button