FashionTrends

De nieuwste trends in ondergoed

Het is misschien niet het eerste waar je bij stil staat maar ondergoed is toch iets wat wel heel belangrijk is. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Ondergoed behoort bij het kledingstuk wat je veruit het meest draagt. Heb jij enig idee wat de nieuwste trends zijn op het gebied van de ondermode voor mannen?

De nieuwste trends voor mannen

Voor mannen zijn er diverse trends in het ondergoed. Een zeer geliefd merk onder de mannen is het Calvin Klein underwear. Dit is een heel mooi en goed merk dat verschillende soorten ondergoed voor de heren heeft. Als we kijken naar de trends van het moment staat de boxer met stip op 1 en dan vooral het briefs model wat net wat strakker is. Dit ondergoed staat zelfs onder een skinny jeans goed!

Op een goede 2e plaats staan de trunks. Dit model ondergoed is wat lager op de heupen dan dat de boxer is. Dit model zal zeker onwijs goed staan. 

Ondergoed om in te sporten

Ben je veel aan het sporten dan is mesh-ondergoed misschien wel het type ondergoed wat voor jou het meest geschikt is. Dit is vooral omdat de stof hiervan mooi ademend en licht is. Het geeft je veel comfort en de nodige ondersteuning. 

Zelfverzekerd in ondergoed

De tijd dat mannen alleen nog maar de voorkeur hadden naar vooral grote boxershorts is voorbij. De meeste mannen dragen graag jockstraps en thongs. Dit omdat het een betere ondersteuning geeft, meer comfort en een goede uitstraling. Zeg nou zelf, jij wilt toch ook dat je partner er lekker sexy bijloopt in zijn ondermode? Het oog wil natuurlijk ook voor ons wat. 

Ondergoed kopen voor je partner

Wanneer je voor je partner een boxer gaat kopen om cadeau te geven moet je wel rekening houden met een aantal dingen. Ga niet ineens een totaal ander model nemen dan dat hij is gewend. Hij zal het dan waarschijnlijk niet dragen of hij voelt zich er niet lekker in. Ook een man wil zich zelfverzekerd voelen in hetgeen wat hij draagt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button