Overig

Een uniek cadeau voor een speciaal persoon

Wanneer er een bijzonder mens of gebeurtenis in je leven is, wil je die persoon blij maken of gelegenheid herdenken met een speciaal item. Een persoonlijk en uniek cadeau! Je kunt er bijvoorbeeld een foto in verwerken, of een speciale tekst. Wat dacht je van een mok, een fotopuzzel of -sneeuwbol? De mogelijkheden zijn heel divers! Zoals je van ons gewend bent, geven wij je wat inspiratie.

Mokken bedrukken

Een mok is iets dat iedereen wel gebruikt. Je geniet natuurlijk dubbel van je latte of thee als het in een mooie beker geserveerd wordt. Daarom is een persoonlijk, bedrukt exemplaar een super leuk cadeau om te geven en te krijgen. Om heerlijk van een rustig moment te genieten, tussendoor op het werk, of gewoon thuis. Je kunt de mok laten bedrukken met een foto, een naam of zelfs een logo. Kies er één met gekleurde binnenkant, een metalen model of een stoer emaille exemplaar en laat deze bedrukken met een persoonlijke tekst of foto. Als bedankje, herinnering of gewoon om je waardering te uiten, zoals wanneer een collega met pensioen gaat. Voor nog meer inspiratie voor een cadeau voor pensioen kijk je hier.

Vier de liefde

Ook voor jouw grote liefde of Valentijn wil je iets speciaals. Natuurlijk is een ‘beker der liefde’ een leuke optie. Maar daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, waar je misschien helemaal nog niet aan hebt gedacht! Zoals bijvoorbeeld een make-up spiegeltje met foto, een bedrukte boxer of een muismat met je favoriete kiekje? Voor een valentijnscadeau kun je gaan voor een romantische sneeuwbol met een foto van jullie samen of een hartvormige koektrommel met een afbeelding van jullie favoriete, speciale moment erop en gevuld met het lievelingssnoep van je geliefde. Vier op die manier jullie liefde met een prachtig cadeau!

Bedenken en ontwerpen in 4 stappen

Er zijn vele items die je kunt laten bedrukken. Zo kun je feitelijk het cadeau helemaal naar je smaak ontwerpen en perfect laten passen bij de gelegenheid of persoon. In 4 stappen maak je jouw ‘ontwerp’:

  1. Voor wie/welke gelegenheid is het bestemd?
  2. Welk voorwerp past daar het beste bij?
  3. Wil je foto of tekst?
  4. Kies een mooie foto of persoonlijke tekst.

Combineer dit met de perfecte kleur en stijl en ontwerp een prachtig, uniek cadeau voor diegene die dat volgens jou verdient!

Gerelateerde artikelen

Back to top button