Trends

Instagram volgers kopen: Top 5 beste sites

Op Instagram draait alles om de aandacht die je feed krijgt. Iedereen wil zoveel mogelijk mensen bereiken met zijn foto´s of boodschap. Zeker als je van Instagram een professionele business wil maken. Iets waar veel influencers en bedrijven zich aan wagen is het kopen van volgers om hun geloofwaardigheid een boost te geven. Gebruikers zijn immers sneller geneigd een account van 20.000 volgers te volgen dan eentje die er maar 200 heeft. 

Omdat iedereen soms een zetje nodig heeft om van start te gaan, zijn er een aantal websites die volgers te koop aanbieden. 

Gebruikersnamen.nl

Een eerste website waar je kunt instagram volgers kopen is Gebruikersnamen.nl. Je hebt er de keuze tussen standaard volgers, volgers van hoge kwaliteit en 100% echte volgers. Deze laatste optie is uiteraard duurder met ruim 225 euro voor 1000 volgers, maar een goede keuze als je je account betrouwbaar wil maken.

likes-kopen.nl

Een tweede website die toonaangevend is wat betreft het volgers kopen instagram is Likes-kopen.nl. Hier zijn de volgers goedkoper. Je betaalt zo´n 30 euro voor een 1000-tal volgers. Alleen worden deze beschouwd als volgers van hoge kwaliteit, maar gaat het dus niet noodzakelijk om echte, actieve personen. Wat wel een leuke toevoeging is, is dat je kan kiezen tussen volgers wereldwijd en volgers uit Nederland. Als je je met je account focust op Nederland, dan zijn volgers uit India en dergelijke niet echt interessant. 

Like4you.nl

Nederlandse Instagram volgers kopen kan ook bij like4you.nl. Voor 1000 volgers betaal je zo´n 110 euro. Een investering om je Instagram account geloofwaardiger te krijgen bij Nederlandse gebruikers. De volgers komen uit België en Nederland en worden sporadisch per dag toegevoegd om je groei natuurlijk te laten ogen. 

socialmediafollowers.nl

Socialmediafollowers.nl beweert dan weer de goedkoopste keuze te zijn wat betreft het kopen van Instagram volgers. Iets wat wel kan gezien je voor 1000 volgers slechts 12 euro betaalt. Koop je hier, dan moet je er wel rekening mee houden dat het gaat om het opkrikken van je volgersaantal en het niet gaat om volgers die actief op je feed zullen reageren. 

famerocket.nl

Wil je je account doen groeien en meer bereik halen? Dan kan je Instagram volgers kopen bij Fame rocket. Voor 20 euro krijg je er al 1000 volgers bij. Zo kan je binnen de kortste keren aan de slag als influencer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button