Tuin

Licht in je tuin, gebruik deze inspiratietips

De avonden worden weer korter, maar zo nu en dan is het nog heerlijk weer om lekker in de tuin te zitten. Je wilt dan graag wat mooie verlichting in je tuin hebben, zodat het ook nog gezellig blijft om te blijven zitten. Denk dan bijvoorbeeld aan een vuurkorf, een sfeerhaard of sfeervolle buitenverlichting.

De perfecte verlichting voor in jouw tuin

Komt het aan op buitenlampen, dan zal je zien dat daar ontzettend veel keuze in is. Of je nu houdt van hele moderne verlichting of juist wat meer de authentieke verlichting. Het is er allemaal. Kijk goed naar wat de stijl in jouw tuin is. Op die manier kan jij ook gaan bepalen welke verlichting het beste past in jouw tuin. Heb jij een hele moderne en strakke tuin, dan wil je dat in de verlichting terug laten komen.

Gezelligheid onder de overkapping

Niet alleen in de tuin zelf maar ook onder de overkapping wil jij mooie verlichting hebben hangen. Zeker wanneer de overkapping aan jouw huis vast zit, is het een idee om de stijl van de hanglampen die je binnen hebt hangen door te trekken naar buiten. Zo maak je van buiten ook een beetje binnen en andersom. Door alles een beetje in dezelfde stijl te houden creëer je rust en eenheid. Je kunt dan heerlijk relaxen op jouw houten lounge set.

Sfeer in jouw tuin

Je wilt niet alleen in huis een bepaalde sfeer neerzetten met verlichting, maar dit wil je net zo goed in je tuin doen. Dit kan je doen op verschillende manieren. Je hoeft niet alleen maar gebruik te maken van kunstmatige verlichting om een sfeertje te creëren. Maak ook eens gebruik van een tuin openhaard of een vuurkorf. Buiten dat deze je tuin verlicht, geeft het ook meteen warmte af. Wil je toch liever lampjes? Dat is geen enkel probleem. Dit kan natuurlijk ook heel goed onder een overkapping of gewoon in je tuin. Een mooie tuinposter kan je net wat meer onder de aandacht brengen door er een spotje op te laten schijnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button