Huis

Moderne draadstoelen voor binnen en buiten

Ben jij op zoek naar nieuwe stoelen voor je interieur? Wil je opvallen met je nieuwe stoelen? Dan zijn draadstoelen perfect voor jou! Onze handgeweven draadstoelen zijn erg leuk te combineren met verschillende interieurstijlen. Dit komt door de eenvoudige lijnen van het pvc dat speelt met licht en ruimte. Wil je meer weten over moderne draadstoelen? Lees dan snel verder!

Waarom kiezen voor draadstoelen?

Alle draadstoelen zij met de hand geweven. De stoelen bieden veel comfort en ondersteuning door de stevige en flexibele koorden. Het voordeel van draadstoelen is dat ze vormen naar je eigen lichaam. Hierdoor is de stoel voor ieder persoon erg fijn om op te zitten. Daarnaast zijn de stoelen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur? Dan past een draadstoel hier erg goed bij! Daarnaast kun je hem ook perfect kwijt in een klassieke interieurstijl als je een variant met houtlook neemt. 

Verschillende soorten draadstoelen

Draadstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van je eigen wensen en behoefte, kun je een keuze maken. Ieder model is met de hand geweven voor een perfect zitcomfort.

Rosarito draadstoel

De Rosarito draadstoel is een perfecte eetkamerstoel. De stoel heeft verschillende kleuren die perfect als eyecatcher werken in het interieur. Je kunt de stoel erg leuk combineren met een houten eettafel. Gebruik de stoel zowel binnen als buiten! De stoel is vervaardigd en handgeweven uit PVC. Door de open structuur van de stoel is het enorm comfortabel, waardoor het gebruik van kussens overbodig is. 

Rosarito draadstoel
Rosarito draadstoel

Polanco klassieke draadstoel

De Polanco draadstoel is een uitzonderlijke draadstoel. Hij is vernoemd naar de wijk Polanco. Dit is een van de exclusieve wijken in Mexico die met name bekend is vanwege de grote, culturele diversiteit. De stoel heeft een geweven zitvlak en een rugleuning. Tussen beide zit een gat, waardoor je zelf je zitpositie aan kunt passen. Het is een minimalistische draadstoel die gebaseerd is op de klassieke draadstoel van Clement Meadmore en zowel binnen als buiten te gebruiken!

Polanco klassieke draadstoel
Polanco klassieke draadstoel

Luna draadstoel

Wil jij een grote stoel met de meeste comfort? Kies dan voor de Luna draadstoel. Deze draadstoel kenmerkt zichzelf door zijn unieke uiterlijk en perfecte zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is perfect om te gebruiken als eetkamerstoel. De draadstoel staat bekend om zijn unieke, ronde vorm en is een compacte versie van de klassieke Acapulco draadstoel.

Luna draadstoel
Luna draadstoel

Mola draadstoel

Tot kun je kiezen voor de kleurrijke Mola draadstoel. De Mola draadstoel is de ideale, stapelbare terrasstoel. Het ijzeren frame zorgt voor een zeer comfortabele en sterke eetkamerstoel. Je kunt de Mola draadstoel zowel binnen als buiten gebruiken!

Mola draadstoel
Mola draadstoel

Gerelateerde artikelen

Back to top button