Overig

Populair: Online bedrijfsuitjes!

Story Highlights
  • Ook een online bedrijfsfeestje kan zeer de moeite waard zijn
  • Bespreek meteen de bedrijfsdoelstellingen en targets
  • Goed voor de teambuilding

Natuurlijk kun je ook in tijden zoals deze nog prima iets voor je medewerkers doen. Bowlen en samen uit eten met het personeel is niet mogelijk vanwege Covid-19. Een prima alternatief is het online bedrijfsuitje, bijvoorbeeld Studio TeamSpeling.  Behalve een uitje met een feestelijk karakter is het ook nog eens goed voor de teambuilding. Het is een keer iets anders dan een weekendje Friesland.

Een uitje met volop interactie en absurde wendingen

Vanuit een studio wordt gezorgd voor interactie en dat voor heel het team en heel het bedrijf. Dat kan dus ook gewoon met honderden mensen tegelijk. TeamSpeling is volledig toegespitst op jouw bedrijf. Met de input onderga je een reis vol interactie met leuke en onverwachte wendingen, met humor en showbizz. Tussendoor is er interactie met publiek, zijn er interviews met managers en medewerkers. Het gaat dan om chatsessies waar iedereen aan meedoet. De verkregen input worden humoristische sketches gespeeld, worden terplekke liedjes geïmproviseerd en ontstaan leuke gesprekken.

Positieve energie, verbinding en aansluiting

Het online bedrijfsuitje zorgt voor positieve energie, een gevoel van verbinding, aansluiting en niet zelden wordt het een avond vol eye-openers.  Het wordt in elk geval steeds een unieke ervaring. ‘Ik voelde meteen meer verbinding met collega’s en voelde ook de gezellige sfeer onderling’. Het is zomaar een opmerking van een deelnemer. Deze opmerking zegt veel en vertelt eigenlijk meteen het gehele verhaal. Een ander zei dat dit online bedrijfsuitje ‘een mooie manier was om de waarden van het team en de profielen van onszelf te bespreken.

Presentatoren spelen cruciale rol

Cruciale rol spelen de presentatoren. Dit zijn acteurs uit de improvisatiewereld, de theaterwereld en van de Klein Kunst Academie. De zeer getalenteerde acteurs blijken meesters van de improvisatie en zorgen dat je echt helemaal in het programma komt. Het laat je vervolgens niet meer los. Het uitje is gewoon een feestje. Het staat voor samen plezier maken, interviews, showbizz elementen, interactie met het publiek en handige tools.  Medewerkers verbinden is een van de doelstellingen van het bedrijfsuitje, zoals ook het centraal stellen van de doelstellingen een prominente rol speelt. Het bedrijfsuitje weet als geen ander het nuttige met het aangename te combineren. En er zijn niet veel andere uitjes die dat ook kunnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button