Travel

Remote werken op vakantie met een eigen bedrijf

Heb je ze ook wel eens voorbij zien komen op de socials? Van die mensen die wonen op een tropisch eiland en elke dag hun werk doen vanuit de hangmat? Waarschijnlijk scroll je snel verder en durf je er niet eens van te dromen dat zo’n leven ook voor jou is weggelegd. Maar guess what… Ook jij kunt zo’n leven leiden als je een eigen bedrijf start waarmee jij remote kunt werken op vakantie. Wij geven je drie bedrijfsideeën!

Geld verdienen met affiliate marketing

Eén van de makkelijkste manieren om geld te verdienen is met behulp van affiliate marketing. Het idee is heel simpel: je start een website en plaatst hier teksten op waarmee je producten of diensten van andere bedrijven promoot. Klikt een bezoeker op een link in jouw content en kopen ze iets van het bedrijf, dan ontvang jij een commissie. Schrijf veel waardevolle content zodat je hoog in de ranking van Google eindigt, dan is de kans groot dat er veel bedrijven met je samen willen werken. Wil je weten hoe je zo’n bedrijf start? Ga dan naar hoebeginik.nl voor meer info.

Ideale remote baan: copywriter

Schrijf je graag en gemakkelijk teksten? Dan is copywriting de ideale remote baan voor jou. Er zijn talloze bedrijven die graag met jou samen willen werken als freelancer. Werk aan een goede portfolio en wees niet bang om zelf de bedrijven achter jouw favoriete blogs te benaderen. Ben jij iemand die graag met deadlines werkt, over allerlei onderwerpen kan schrijven en een aantrekkelijk uurtarief rekent? Dan kan jij binnen no time als copywriter aan de slag. En het leuke is: dit werk kan je altijd en overal doen. Ook terwijl je geniet van de zon op een tropisch eiland.

Word Social Media Expert

Ben jij de hele dag met social media bezig? Waarom begin je dan geen eigen bedrijf als Social Media Expert? Er zijn genoeg bedrijven die graag ‘iets’ met de socials willen doen, maar niet over de juiste kennis beschikken om dit te doen. Het bijhouden kost ook veel tijd, dat is iets waar veel ondernemers naast hun reguliere taken geen tijd voor hebben. Jij kunt als Sociaal Media Expert deze taken overal ter wereld op je nemen. Dus heb je verstand van de socials en feeling met de doelgroep? Dan is dit jouw kans!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van eigen bedrijf ideeën voor onderweg. Door jouw baan niet meer afhankelijk te maken van een locatie gaat er letterlijk een wereld voor jou open!

Gerelateerde artikelen

Back to top button