Huis

Tips voor het beveiligen van je huis!

Story Highlights
  • Het inbrekersgilde komt vaak door de voordeur
  • Veiliger gevoel met een of meerdere camera's
  • Gebruik anti-inbraakstrips en dievenklauwen

Een goed beveiligd huis geeft net als dat je veilig wilt shoppen tijdens Black Friday een goed gevoel. Vaak kun je door wat kleine aanpassingen al snel voor een beter beveiligd huis zorgen. Wil je totale veiligheid, dan kun je kiezen voor een compleet alarmsysteem. Je kunt de beveiliging zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wij van inspirationblog.nl hebben het bij een beveiligingscamera gehouden. En dat werkt perfect.

Legt feilloos vast wat er gebeurt

Een beveiligingscamera buiten legt feilloos vast wat er buiten gebeurt en als je verstandig bent dan koppel je de camera aan een bewegingssensor. Duikt een ongenode gast op, dan springt het licht aan en legt de camera vast wie de ongenode gast is. Alleen het ophangen van een camera is vaak al genoeg. Inbrekers zoeken hun heil dan liever elders. Een buitencamera heeft dus ook een preventieve werking. Behalve het plaatsen van een of meer camera’s kun je meer doen om je huis te beveiligen.

Kies voor een anti-inbraakslot

Wist je dat de voordeur door inbrekers het vaakst gebruikt wordt door inwoners om zich toegang tot je huis te verschaffen? Daar is gemakkelijk iets aan te doen, bijvoorbeeld met een meerpuntsslot. Ook een anti-inbraakstrip monteren biedt al heel erg veel extra veiligheid. Deze strips maken inbraak weliswaar nog mogelijk, inbrekers hebben dan heel veel meer tijd nodig en zullen niet eens aan die klus beginnen. Ben je niet thuis of op vakantie? Door te kiezen voor slimme verlichting zorg je dat het licht elke avond aan is. Ook dat schrikt inbrekers af.

Compleet alarmsysteem

Uiteraard neem je ook maatregelen voor de achterdeur. Met dievenklauwen bijvoorbeeld, maak je het voor inbrekers al erg lastig in te breken. Ook de achterdeur is geliefd bij inbrekers. Dit vooral omdat dit een naar buiten openslaande deur is. Wil je helemaal zekerheid, dan kies je voor een compleet alarmsysteem. Dan neem je het zekere voor het onzekere.

Gerelateerde artikelen

Back to top button