Top 5

Top 5 games van dit moment

Niks is ontspannener dan een lekker potje gamen. Er zijn tal van verschillende games in diverse genres. Wil je iemand binnenkort een game cadeau doen maar weet je niet goed welke je moet kopen of zoek je zelf nog een leuk spelletje. Dan is deze lijst ideaal voor jou.

1. FIFA 22

Het welbekende voetbalspel, iedereen heeft er wel van gehoord. Ieder jaar komt er een nieuwe versie uit en ieder jaar wordt het weer massaal gekocht. Het is en blijft een ontzettend leuk spel om te spelen, vooral met vrienden. Echt een aanrader!

2. Mario Kart 8 Deluxe

Het ontzettend populaire racespelletje: Mario Kart. De meesten kennen dit spel al van uit hun kindertijd en het is nog steeds super leuk om te spelen. In het nieuwste deel, Mario Kart 8 deluxe, is de basis van het spel hetzelfde gebleven, maar er zijn allemaal nieuwe features aan toegevoegd. Dit spel is het leukst om te spelen op de Nintendo Switch. Heb je nou geen Nintendo Switch. Kijk dan naar de Nintendo Switch Black Friday deals om ‘m extra voordelig aan te schaffen.

3. Gostrunner

Deze game is niet voor bangeriken, het is een erg spannend spel om te spelen. Kort beschreven, de game speelt zich af in Dharma Tower,  waar het laatste toevluchtsoord voor de mensheid is. Je moet proberen wraak te nemen op een meedogenloze heerser door het gebruiken van specifieke vaardigheden. Dit is een spel waar je geen genoeg van kunt krijgen.

4. Microsoft Flight Simulator

In dit spel ben je de piloot en moet je het vliegtuig veilig laten stijgen en landen. En door   de prachtige graphics lijkt het wel alsof je echt een vliegtuig bestuurt. Het is geen makkelijk spel en je moet wel een beetje fan zijn van vliegsimulaties om dit leuk te vinden. Desalniettemin, blijft het een absolute kooptip!

3. Gostrunner

5. Hitman 3

Als Agent 47 speel je een onopvallende huurmoordenaar wiens taak het is om vijanden uit te schakelen. Er zijn veel verschillende missie die je moet behalen om verder te komen. Je moet de missies zo stil en onopgemerkt mogelijk uitvoeren, want niemand mag weten wie je ‘echt’ bent…

Genoeg keuze uit leuke spellen om te kopen of te geven aan iemand anders. Hopelijk heeft deze top 5 het wat makkelijker gemaakt. Tijdens Black Friday kan het zomaar zijn dat één van deze spellen, of een ander spel in de aanbieding is. Houd daarom de deals van Black Friday 2022 in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button