FashionOverig

Wat is jouw favoriete luchtje

Parfum, bijna elke vrouw die draagt dit wel en heeft wel 1 of meerdere flesjes in de kast of op de toilettafel staan met daarin de meest verrukkelijke geurtjes. In parfum zijn ontzettend veel variaties te verkrijgen en de een is nog lekkerder dan de ander. 

Iedereen heeft een favoriet

Iedereen heeft wel een favoriet als het gaat om parfums. De een vind een parfum lekker die zoet is van geur en de ander houdt er meer van als het een beetje een houtachtige geur heeft. Een parfum is dan ook echt wel iets wat heel persoonlijk kan zijn. Wat jij lekker vindt hoeft een ander nog niet lekker te vinden. Sterker nog, het kan wel zo zijn dat het bij iemand anders helemaal niet lekker ruikt. 

Een luchtje voor iedereen

Heel lang is er gedacht dat parfum er alleen was voor dames maar niets is minder waar. Er zijn ook zeker voor de heren heerlijke geuren wat betreft parfums. Natuurlijk zijn die totaal anders dan de geuren voor de dames. Gelukkig heerst er geen taboe meer op en mogen de heren ook gewoon lekker een parfum dragen. 

Het is vaak nog een heel klus, het uitzoeken van een goede dames parfum. Vrouwen die echt weten wat ze willen die zijn vaak zo klaar maar er zijn ook genoeg dames die niet echt weten waar ze naar op zoek zijn en dan wordt het ook wat lastiger om de juiste parfum te vinden. Je kunt dan het beste in een winkel langs gaan om daar een aantal geurtjes te testen. Je kunt ook je situatie uitleggen en vragen of ze daar beschikken over testflacons zodat jij er een paar uit kunt proberen. 

Hoe test je parfum goed?

Je test parfum het beste aan de binnenkant van je pols. Je moet zeer zeker niet wrijven. Juist door het wrijven komt de geur niet goed tot zijn recht. Wanneer je niet kunt testen aan de binnenkant van je pols kan je dat ook doen in je elle boog holte. 

De beste manier om parfum op te brengen

De beste manier om parfum op te brengen is door in de lucht te sprayen en dan door de nevel heen te lopen. Op die manier valt de nevel op jou en je kleren en heb jij een heerlijke geur om je heen hangen. Bij een goede parfum is die geur de hele dag wel te ruiken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button