Huis

Wat kost een verhuizing anno 2021?

Hoeveel je verhuizing kost, hangt af van verschillende zaken. Je kan een verhuizing al plannen voor een paar honderd euro, maar afhankelijk van de zaken die je wil en nodig hebt, is een prijs van 1500 à 2000 euro ook zeker mogelijk. 

Verhuislift of niet 

Een van de zaken dat voor een deel de kost van je verhuizing bepaalt, is het al dan niet gebruiken van een verhuislift. Wanneer je van of naar een appartement op een verdieping gaat verhuizen, is een verhuislift essentieel. Alles via de trap verhuizen is vaak niet mogelijk. Wanneer je een verhuislift huurt bij hetzelfde bedrijf als de verhuiswagen, kom je vaak goedkoper uit dan twee afzonderlijke bedrijven in te schakelen. Bij verhuisbedrijf Rotterdam kan je zonder problemen een offerte aanvragen voor beide opties. 

Inhuren van verhuispersoneel

Een ander aspect dat voor een groot deel je verhuiskosten zal bepalen is het inhuren van verhuispersoneel. Er bestaat namelijk een mogelijkheid om mensen in te huren die heel je verhuis regelen. Ze laden alles in de verhuiswagen en laden alles weer uit in je nieuwe woning. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je zelf geen stress te hebben over heel de verhuizing. Daarnaast is je inboedel ook verzekerd tegen schade. Wanneer een van de verhuizers iets laat vallen of beschadigt, ben je hiervoor verzekerd. Bezoek de website van Keurmerkverhuizer.nl voor meer informatie hierover. In sommige gevallen kan je er zelfs voor kiezen om je spullen ook te laten inpakken door ingehuurd personeel, maar dat zorgt natuurlijk ook weer voor een prijsstijging. 

Andere beslissende factoren 

Het gebruik van een verhuislift en verhuispersoneel zijn al twee elementen die je kosten erg bepalen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere zaken die van belang zijn. Een eerste element is de grootte van de verhuiswagen die je nodig hebt. Hoe meer inboedel je hebt, hoe groter de verhuiswagen zal zijn. Hoe groter de wagen, hoe hoger de prijs. Een tweede aspect is de afstand tussen je oude en nieuwe woning. Je betaalt namelijk ook een bepaald bedrag per afgelegde kilometer. Wanneer je daarbovenop ook meerdere keren heen en weer moet rijden, loopt dit bedrag ook op. Wil je graag een offerte van verhuisbedrijf Rotterdam of een ander verhuisbedrijf? Bezoek de website van Keurmerkverhuizer.nl om te kijken wat er mogelijk is. 

Zodra de hele verhuizing naar je nieuwe woning is afgerond, kan je starten met de volgende planning, namelijk die van je housewarming

Gerelateerde artikelen

Back to top button