Top 5

5 tips voor als je een avond voor jezelf hebt

Story Highlights
  • Kijk een echte mannen/vrouwenserie
  • Snacks maken
  • Relaxen zoals alleen jij dat kan

Een stelletje is eigenlijk continu bij elkaar en dat kan nog wel eens voor irritaties zorgen. Het is dan ook wel zo prettig om soms even wat tijd voor jezelf in te plannen. In sommige gevallen komt deze tijd zelfs gewoon aanwaaien en daar kan je dan van profiteren. Het is dan alleen niet zo simpel om te bedenken wat je in die tijd gaat doen. Daarom hebben wij hieronder een vijftal tips genoteerd:  

Tip 1: kijk een echte mannen/vrouwenserie

In Nederland hebben 3,6 miljoen mensen een abonnement bij Netflix. Wij hebben dan Videoland, Prime, Disney+ en enkele andere streamingsdiensten nog niet eens meegenomen. De series en films zijn dan ook binnen handbereik en de keuze is immens. Je kan op een avondje alleen misschien eens een serie opzetten die jullie gezamenlijk nooit kijken. Een echte mannenserie, zoals Dexter, Narcos en Mindhunters. Je kan ook een echte vrouwenserie kiezen, zoals Gossip Girl, Some Like it Hot en Crazy Ex-Girlfriend.  

Tip 2: snacks maken 

Je moet natuurlijk ook goed voor jezelf zorgen, dat snappen wij als geen ander. Je hebt op een fijn avondje ook de juiste snacks nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelplankje, een wijntje/biertje en nog een lekker dessert. Je kan de snacks zelf maken of gewoon in de airfryer gooien.  

Tip 3: relaxen zoals alleen jij dat kan 

Je kan jouw avond heel productief benutten of gewoon heerlijk relaxen. Het kan heel fijn zijn om gewoon in jouw minst aantrekkelijk kleding op de bank te gaan hangen. Natuurlijk kan je ook even gaan ontspannen in bad of onder de warme douche te stappen. Kijk een filmpje, verwen jezelf met wat lekkers en kom volledig tot rust. Het zal je verbazen, maar daarna ben jij weer helemaal jezelf.  

Tip 4: online slots spelen 

Even iets totaal anders, want naast ontspannen kan je ook juist de spanning opzoeken. De gokkasten die in de kroeg staan kan je ook gewoon spelen op de computer of een smartphone. Online slots spelen is niet alleen spannend, maar ook leuk en wellicht zelfs winstgevend. Er zijn zelfs online slots die prijzen van miljoenen euro’s uitkeren, maar daar moet je natuurlijk geen rekening mee houden.  

Tip 5: gamen 

Misschien is gamen wel een stiekeme passie, dan kan je op een avond voor jezelf helemaal jouw gang gaan. Zet de computer, Playstation of de Xbox aan en speel jouw favoriete spel. Vergeet niet om af en toe pauze te nemen, want je moet ook wat eten en drinken.  

Gerelateerde artikelen

Back to top button